Wat anderen over mij zeggen:

Lia, heeft een goed inzicht hoe ik mij als cursist In de training Natuurlijk Leiderschap ontwikkelde en kon de vinger op de zwakke plek leggen. Hierdoor werd het rendement wat ik uit de training heb gehaald groot. Op deze wijze leerde ik reflecteren en terug te kijken naar je eigen handelen. Ik ben hierdoor anders leiding gaan geven en anders gaan werken met collega’s.  Wat ik als zeer positief heb ervaren, is dat je kan leren in je eigen tempo en kan groeien op eigen wijze.

Doordat Lia de koppeling maakt naar de natuur wordt je manier van leiding geven in een heel ander perspectief geplaatst. Op de dag van vandaag zijn er nog steeds oefeningen die ik herhaal en waarbij ik merk dat ik daardoor sterker sta als mens.

Door het volgen van de training heb ik de stap gemaakt om weer volledig te gaan studeren en op mijn 50ste te kiezen voor een andere carrière. Ik raad dan ook leidinggevende aan, om deze training te volgen, je krijgt een hele andere kijk op het leidinggeven zoals je dat altijd gewend bent geweest te doen.

Sylvia Hoogenboom
Incident manager Atos

Nadat ik langere tijd ziek ben geweest, had ik behoefte aan rust en structuur op de werkvloer. Ik was kwijt hoe ik dit zelf kon creëren en had het gevoel dat ik werd overladen. Door de hoeveelheid werk, overvraagd door collega’s en andere stoorzenders. Vol enthousiasme ben ik de wandelsessies aangegaan bij ’t Buitenlab. Ik hoefde niets te vertellen, we gingen wandelen en de rest kwam vanzelf. Ongelofelijk wat een impact het voelen van je struikelbokken kan doen. Het onder ogen komen door te doen en te voelen, maakt zoveel meer los, gaf zoveel meer inzichten. Handelen naar wie ik ben lukt steeds beter. Ik had het niet willen missen. Dank je wel Lia, voor je vertrouwen, je enthousiasme, je steun en je meedenken. Ik kan er weer tegenaan!

Erna
coordinerend medewerker kinderopvang

We hebben aan Lia gevraagd ons als team te helpen het gevoel terug te vinden van “er weer samen voor te gaan”. Dat we als team weer “ambassadeur” kunnen zijn van de mooie organisatie waar we werken. Heel treffend was dat juist het samenzijn in de natuur onder de bezielende begeleiding van Lia precies datgene boven tafel kwam wat nodig was om dat gevoel weer terug te krijgen. We konden open met elkaar communiceren en eenieder voelde zich gesteund om datgene te zeggen en te doen wat nodig was.

Lia vraagt door en weet de kern te raken. De interventies die ze toepast, missen hun doel niet. Ze waren trigger voor nieuwe ‘bloei’.

Hanneke Raaijmakers
Interimmanager kinderopvang De Maatjes

Ik ben zelf bewuster en sterker in mijn rol als leidinggevende en in zijn totaliteit als persoon. Ik kan beter relativeren en problemen op een effectievere manier benaderen en oplossen. Ik heb Lia al aangeraden bij een collega voor een coachingstraject en zal het zeker bij meer mensen doen.

Rianne
Leidinggevende kinderopvang

Lia geeft je nieuwe inspiratie op een rustige, maar wel indringende manier.  Ze geeft je ruimte om jezelf te zijn en te blijven tijdens haar sessies. Ze gaven mij een positief gevoel, ook voor toepassing in mijn dagelijks leven.

Doordat Lia je de ruimte geeft, heeft dit ook een positief effect op de rest van de groepsleden. Hierdoor wordt (nog) meer teamgeest gekweekt. Het wordt gehouden in een inspirerende omgeving (vaak op een rustige en natuurrijke plek)

Kortom, wanneer je je openopstelt, word je zeker een positiever ingesteld mens en daar voel je je goed bij!

Een aanrader!

Henk Pieters, Almelo 

Lia is coach en richt zich op veranderingsprocessen. Zij vindt dat rouw om dat wat je wilt veranderen een onderdeel van het proces is. Dus voordat je op het nieuwe richt, sta je stil bij afscheid nemen van het oude. Dat maakt de weg vrij voor vernieuwing. Op een heel plezierige en directe wijze liet Lia mij zien hoe (ongewenste) patronen een functie vervullen, en dat je daar afscheid van moet willen nemen. Ook is het belangrijk om in het veranderingsproces niet te veel willen controleren; in een open en ontvangende hand past meer, dan een hand die vasthoudt aan iets…

Gonny Dubbink, Lekker Stromen

Ik raad Lia aan wanneer je bereid bent onderzoek te doen naar je eigen functioneren, wanneer je onder ogen kan en wil zien dat je zelf een aandeel hebt in wat er gebeurt om je heen. Lia stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en geeft je tijd en ruimte om te verwerken wat er gebeurt. Door de veiligheid die ze biedt, durfde ik te springen.

Claudia Bidoggia, glaskunstenaar

Lia van Loo is een zeer professionele coach. Het was erg nuttig en plezierig om met haar zaken te doen. Het heeft ons zeer positieve resultaten opgeleverd! Na onze samenwerking met haar wordt nu in oplossingen gedacht in plaats van in problemen. Ook is ons team veel sterker geworden in het onderlinge overleg, steun en advisering. Wij zijn Lia van Loo zeer dankbaar voor de resultaten die ze ons heeft laten behalen!!!

E. Solmaz, afdelingsmanager HVP-Zorg